19 mei 2024

Vorige was mijn vader jarig. Hij  werd 50. Mijn vader had een super groot feest georganiseerd. Er kwamen heel veel mensen. Vooral veel mensen uit zijn jeugd en van vroeger. Alhoewel vond hij het verschrikkelijk om oud te worden. Ook wou hij niet dat wij een abraham pop in de tuin zouden zetten. Om hem te pesten hadden mijn moeder en ik er toch een besteld. Wij hadden het hele huis versierd met ballonnen, vlaggen en allemaal andere 50 producten. Mijn vader was naar zijn werk toen wij dit allemaal hadden klaargezet. Toen hij thuis kwam schrok hij zich dood. Hij kon er gelukkig wel om lachen en werd niet boos. Het was een super leuke verjaardag en hebben er heel veel om gelachen.

abraham pop

Goede en snelle service

Eigenlijk wouden wij in eerste instantie niks doen voor zijn verjaardag. Mijn moeder was bang dat hij boos zou worden en het niet leuk zou vinden. Om deze reden hadden wij het pas 2 dagen van te voren besteld. Wij belde het bedrijf of wij op korte termijn nog een bestelling kunnen plaatsen. Dit was voor hen helemaal geen probleem. De volgende dag kwam zonder problemen de abraham pop binnen.