20 juni 2024
Physical studio - logo

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut of personal trainer in Amsterdam? Dan ben je bij Physical Studio aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor professionele begeleiding op het gebied van fysiotherapie en personal training. Onze deskundige trainers staan klaar om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het verbeteren van jouw gezondheid. Of je nu aan het revalideren bent van een blessure of jezelf wil uitdagen om fitter te worden, bij Physical Studio ben je in goede handen.

physical-studio-fyshio therapie

Fysiotherapeut in Amsterdam

Als je last hebt van een blessure of lichamelijke klachten, kan een fysiotherapeut in Amsterdam uitkomst bieden. Bij Physical Studio werken we met gekwalificeerde fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in diverse gebieden. Of je nu een sport blessure hebt opgelopen, last hebt van rugklachten of kampt met een chronische aandoening, onze fysiotherapeuten weten precies hoe ze jou kunnen helpen. Door middel van een persoonlijk behandelplan wordt er gewerkt aan het verbeteren van jouw klachten en het voorkomen van terugkerende problemen.

Personal Training in Amsterdam

Wil je graag fitter worden en jouw persoonlijke doelen behalen? Dan is personal training bij Physical Studio een goede optie. Onze personal trainers hebben de kennis en ervaring om jou te helpen bij het behalen van jouw doelstellingen op het gebied van sport en gezondheid. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of meer conditie wilt opbouwen, onze trainers maken een trainingsschema op maat dat aansluit op jouw wensen en behoeften.

Small Group Training

Naast personal training biedt Physical Studio ook Small Group Training aan. Dit is een leuke en effectieve manier om samen met anderen aan je gezondheid te werken. In een groep van maximaal 4 personen worden oefeningen op maat aangeboden, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. De trainer kan op deze manier voldoende aandacht geven aan elke deelnemer en ervoor zorgen dat iedereen het maximale uit de training haalt.

Online Training

Ook als je niet in de gelegenheid bent om naar onze studio te komen, kun je bij ons terecht voor professionele begeleiding. Wij bieden namelijk ook online training aan. Hierbij krijg je een persoonlijk trainingsschema en voedingsplan dat is afgestemd op jouw doelen en wensen. Via onze app kun je contact houden met jouw personal trainer en je voortgang bijhouden. Zo kun je overal en altijd werken aan jouw gezondheid en fitheid.

Locatie

Onze studio is gelegen in Amsterdam-Zuid, vlakbij de Zuidas. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Je kunt gratis parkeren voor de deur en we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Of je nu in de buurt woont of werkt, bij Physical Studio ben je welkom.

Bij Physical Studio ben je aan het juiste adres voor professionele begeleiding op het gebied van fysiotherapie, personal training en small group training. Of je nu wilt revalideren van een blessure of jouw sportieve doelen wilt behalen, onze deskundige trainers staan klaar om jou te helpen. Kom langs in onze studio in Amsterdam-Zuid of maak gebruik van onze online trainingen. Samen werken we aan het verbeteren van je gezondheid en fitheid.