12 juli 2024

Mijn vrouw is een erg grote kunstenaar liefhebber. Ik hoorde van een aantal mensen om mij heen dat Museum Lalique een echte aanrader is om een bezoek aan te brengen omdat het een erg mooi museum is waar ook buiten kunstwerken tentoon worden gesteld. Daarom besloot ik ook om samen met mijn vrouw op het internet op zoek te gaan naar Nederlands Openlucht museum

Veel zoekresultaten op het internet

Toen we op het internet op zoek gingen naar Nederlands Openlucht museum kregen we erg veel zoekresultaten van musea die buiten ook kunstwerken tentoonstellen. We besloten daarom om eerst een aantal websites van musea te bezoeken voordat we een keuze zouden maken,

Website van Museum Lalique

Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk tot de keuze om toch een bezoek te brengen aan museum Lalique. De website en de informatie die op de website te vinden is sprak ons beide super erg aan. We besloten daarom om online tickets te kopen voor het museum. We hebben samen een super leuke tijd gehad en ik en mijn vrouw vonden de kunstwerken van Lalique erg mooie en interresant. We raden Museum Lalique daarom ook absoluut aan iedereen aan.