20 juni 2024

Ik ben drie weken geleden verhuisd naar een woning in Eindhoven. Ik wilde graag een aantal kilo afvallen en ik ging daarom op het internet op zoek naar een personal trainer die mij hierbij zou kunnen helpen. Op het internet ging ik eerst op zoek naar meer informatie over de personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Smart Personal Training.

groepslessen

Overzichtelijke en goede website

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ook vond ik meer informatie over de voorgaanden klanten van het bedrijf onder het kopje succes verhalen. Dit sprak mij super erg aan omdat deze personen super veel resultaat hadden behaald met behulp van een personal trainer van Smart Personal Training. Ik besloot daarom om contact op te nemen met het bedrijf voor een kennismakingsgesprek. Samen met mijn personal trainer heb ik een voedingsschema opgesteld zodat ik in een korte periode af zou kunnen vallen omdat de voeding erg belangrijk is. Binnen een aantal maanden ben ik erg veel afgevallen en ik ben daarom ook echt super tevreden met mijn personal trainer. Daarom raad ik het ook aan iedereen aan die op zoek is naar een personal trainer waarbij je echt grote resultaten bij boekt.