20 juni 2024

Wil jij het al best wel een tijdje en is het nu echt de hoogste tijd om de big 5 te gaan bezoeken in Afrika? Dan kun je online heel veel informatie vinden en je reis boeken. Het is natuurlijk best wel een lange reis om naar Afrika te vliegen, maar dat is het zeker waard. Heel veel mensen zouden namelijk wel eens op Safari willen en het zou toch mooi zijn als jij dat kan mee maken? De top vijf bestaat natuurlijk uit super mooie en bijzondere dieren. Een Safari is veilig want je wordt begeleid door iemand met kennis en ervaring. 

The big 5

De dieren in Afrika 

Je hebt natuurlijk heel veel dieren in Afrika, maar welke dieren vallen nou eigenlijk echt onder de big 5? Dat zijn de luipaarden, leeuwen, buffels en de zwarte neushoorns. Dit zijn de dieren die het meest bijzonder zijn en waar er natuurlijk ook niet heel veel van zijn aangezien er vroeger veel op ze gejaagd werd. Erg zonde, want het zijn natuurlijk hele mooie dieren. Gelukkig mag er tegenwoordig niet meer gejaagd worden op zulke dieren in Afrika, want anders blijven er geen dieren meer over. 

Bijzonder

Deze dieren zijn dus best bijzonder en wil jij ze nou spotten in Afrika? Stap dan snel het vliegtuig in, want je kunt zelfs in de natuur van Afrika overnachten. Het is zeker een mooie reis die je absoluut niet wilt missen. Pak dus snel je koffers in en bezoek de big 5. Online kun je meer informatie vinden over de reis en over de top vijf, maar een ding blijft natuurlijk hetzelfde en dat is dat heel veel mensen de top vijf erg graag willen bezoeken en dat is natuurlijk erg logisch, want het is ook super gaaf om dat mee te maken.