20 juni 2024

Stel je eens voor lekker wakker worden met de zee dichtbij of misschien zelfs direct aan zee, het is een droom van veel mensen. Door vakantie te vieren op een bungalowpark aan zee komen deze dromen uit, altijd frisse lucht en snel bij de zee om lekker te zwemmen. Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst en de winter is het zalig om aan zee te zijn. Waai lekker uit om vervolgens knus in je bungalow echt het gevoel van vakantie te hebben. 

bungalowpark aan zee

Echt op het strand

Wanneer je echt een bungalowpark aan zee wilt, dan kun je niet om Julianadorp heen. Letterlijk op het strand staan de huisjes, in enkele seconden ben je in de zee. Hier kun je van het voorjaar tot najaar genieten van het schitterende uitzicht op zee, wakker worden met een duik in de zee. Lekker buiten zitten op het terras met uitzicht op de zee. Als je hier niet lekker slaapt dan doe je het nergens meer, er zijn maar 90 huisjes dus je moet er wel snel bij zijn. 

Boulevard en strand binnen handbereik

Wil je een bungalowpark aan zee, maar ook snel in de bewoonde wereld dan zijn deze vakantiehuisjes in Vlissingen zeker een erg goede optie. De bungalows liggen aan het strand en op de rand van de boulevard, je bent net zo snel op de boulevard als het strand. Omdat je kunt overnachten op de slaapzolder, heb je zelfs vanuit je bed direct uitzicht op de zee. Pure luxe met alles erop en eraan, het hele jaar genieten van de schitterende natuur.