20 juni 2024

Als je op zoek bent naar een schoonheidssalon Wageningen dan ben je hier aan het juiste adres! Joke Elerie is de schoonheidssalon voor jou!

Joke Elerie schoonheidssalon Wageningen

Joke Elerie heeft passie en liefde voor haar werk en om die reden heeft ze haar eigen schoonheidsinstituut opgestart; Schoonheidsinstituut Joke Elerie! Ze is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en heeft al meer dan 20 jaar ervaring. Bij Schoonheidsinstituut Joke Elerie kun je verschillende soorten behandelingen nemen. Er zijn reguliere schoonheidsbehandelingen zoals epileren, verven, harsen en nog veel meer behandelingen. Naast dat allemaal hebben wij ook een Spa Wellness systeem ter beschikking. De Spa Wellness systeem geeft een complete lichaamsbehandeling met verschillende keuzes. De keuzes zijn infrarood warmte, waterdamp en hydromassage. Kom jij onze Spa Wellness systeem uitproberen?

Acties van Joke Elerie

Op de site van Joke Elerie zijn veel verschillende acties te zien. Er worden regelmatig nieuwe producten geïntroduceerd bij Joke Elerie. Deze nieuwe producten krijgen een introductie aanbieding waar iedereen van kan profiteren! Naast de introductie aanbiedingen zijn er ook andere acties.

Maak er gebruik van en kom gezellig een keer langs!

We bevestigen ons in Kortestraat 10, 6702 BH Wageningen.