20 juni 2024

Een aantal weken geleden heb ik samen met mijn vriendin ons eigen restaurant geopend. We wilde nog graag een goed koffiezetapparaat aanschaffen voor de klanten die wij zouden krijgen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat een WMF 9000S aanbiedt.

Zeer veel bedrijven dat koffiezetapparaten aanbieden


Toen we op het internet op zoek gingen naar een WMF 9000S kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven dat koffiemachines aanbieden. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Aroma club  . De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Het bedrijf beschikt ook over een erg hoog klant gemiddelde en de voorgaande klanten laten erg veel positieve reviews achter. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen naar de prijzen die het bedrijf hanteert voor het lease van een apparaat.

Jura koffiemachines

Zeer tevreden over het koffiezetapparaat 

Het bedrijf hanteert zeer voordelige prijzen voor het lease van een koffiezetapapraat. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een koffiemachine bij Aroma club   te lease. De machine werd erg snel geleverd en mijn klanten kunnen nu genieten van een lekker bakje koffie. Daarom ben ik ook erg tevreden over Aroma club.