20 juni 2024

Mijn vader is een aantal weken geleden verhuisd naar zijn nieuwe woning in Lent. De achtertuin van de woning verkeerde echter in een erg slechte staat. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een hovenier in de buurt van Lent. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Schouten Hoveniers.

Erg veel informatie te vinden over de website van Schouten Hoveniers

Toen we terecht kwamen op de website van Schouten Hoveniers kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is onder andere erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ook zijn er op de website een aantal afbeeldingen te vinden van voorgaande klussen die het bedrijf heeft gehad. Dit sprak mijn vader allemaal super erg aan waardoor hij besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

tuinaanleg

Erg mooi resultaat

Mijn vader heeft het tijdens het gesprek gehad over de persoonlijke wensen die hij voor zijn achtertuin had. Schouten Hoveniers heeft hier heel erg veel rekening mee gehouden en nu dat de renovatie klaar is ziet de tuin er weer super mooi uit.