20 juni 2024

Bent u op zoek naar een bedrijf die horren verkoopt? Dan bent u bij Unilux op het goede adres. Waarom bent u bij Unilux op het goede adres? De reden dat u bij Unilux op het goede adres bent is omdat ze horren verkopen, vriendelijk, vakkundig personeel in dienst hebben en omdat het bedrijf topkwaliteit voor een scherpe prijs regelt. Het personeel is heel erg vriendelijk en meedenkend met u. Dit vinden wij als bedrijf zijnde heel belangrijk dat u voor een scherpe prijs kwaliteit krijgt en personeel dat vriendelijk is tegen u.

hordeuren

Mijn ervaring met Unilux

mijn ervaring met Unilux is zeer positief. Ik heb voor 1,5 maand geleden een nieuwe hordeur gekocht en ben hier erg blij mee. Het personeel hielp mij vriendelijk en had mij ook goede tips gegeven waar ik rekening mee moest houden. Ik heb nu een mooie grijze hordeur eerst wou ik een andere halen een zwarte maar die had de draai anders zitten waardoor dat helaas niet ging lukken. Ik persoonlijk had hier zelf nooit rekening mee gehouden. Dit vind ik zeker een compliment waard. Ik merkte ook echt dat het personeel het belangrijk vond dat ik zou slagen. Ze probeerde mij ook niet de duurste aan te praten dat vind ik ook erg goed van een bedrijf dat ze echt kijken naar de klant en niet naar wat het duurste is.