19 mei 2024

Jij bent misschien wel bekend met het concept van een personal trainer. Als dat nog niet zo is dan is het niet erg. Voor die mensen volgt hier een korte uitleg. Een personal trainer is iemand die jou persoonlijk gaat helpen met sporten. Het gaat dan om de sport fitness. De trainingen bestaan uit verschillende sessies waarin jij het beste uit jezelf gaat proberen te halen. Dit doe je met het doel om fitter te worden en misschien ook om gespierder te worden of juist vet kwijt te raken. Meestal doe je dit een op een, maar tegenwoordig is er ook iets genaamd digital coaching. Dit is een personal trainer in een app. Dat kan handig zijn voor mensen die veel reizen, maar ook voor andere redenen kan het handig zijn om dit te hebben.

digitaal coaching

Reizen

Als je veel aan het reizen bent en je wilt toch nog fit worden dan is dat misschien iets lastiger. Je hebt namelijk geen personal trainer die met je mee gaat. Dat was vroeger in ieder geval. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Doordat het internet steeds populairder is geworden kun je nu ook gebruik maken van personal training, maar dan via je telefoon. Dat doe je door middel van digital coaching. Als je dan in de sportschool van een hotel staat dan kun je alsnog gebruik maken van personal training en fit worden terwijl je aan het reizen bent. Maak daar dus zeker gebruik van 

Sportschool

Je hoeft niet per se als je op reis bent gebruik te maken van de app. Ook als je geen behoefte hebt aan een personal trainer, maar je wilt wel graag gebruik maken van de service die zijn bieden kan het handig zijn. Als je lekker wilt gaan trainen vijf dagen in de week dan wil je niet altijd gebruik maken van een personal trainer. Dat kan ook niet altijd, want die zijn ook gewoon druk met anderen. Digital coaching kan dan handiger zijn om te hebben, want dan heb je wel een trainer zonder dat je echt een op een sessies hebt.