20 juni 2024

Marley Spoon is een oorspronkelijk Duits bedrijf dat sinds 2014 in Nederland zorgt voor een manier van beter koken en slimmer leven. Met de unieke Marley Spoon maaltijdbox kan je zelf samenstellen wat je wilt eten. De recepten zijn speciaal ontwikkeld door chef-koks en zullen dus ongetwijfeld enorm lekker en gezond zijn. Met een korte bereidingstijd van minder dan 30 minuten sta je ook niet te lang in de keuken.

Wat zit erin?

Bij Marley Spoon bieden ze maar liefst 20 verschillende gerechten waarvan een groot gedeelte biologische groenten bevat. Daarnaast zijn er ook vegetarische opties te vinden in de maaltijdbox. Uiteraard komen de boxen met recepten en ze zijn te bestellen voor 2, 3 & 4 maaltijden. Je kunt kiezen voor maaltijden van 2 – 4 personen.

Marley Spoon werkt samen met lokale bedrijven zoals biologische slagers en zorgboerderijen zodat de maaltijden van goede kwaliteit zijn. Daarnaast zijn de groentes altijd seizoensgebonden en in de meeste gevallen biologisch. Alle ingrediënten hebben een vers garantie van vier dagen. Je kunt dus kiezen om meteen meerdere maaltijden te maken, of ze in te vriezen voor later.

Ben jij geïnteresseerd in de Marly Spoon box? Check alle extra informatie en aanbiedingen op de website Maaltijdboxvergelijker.nl.